Xtreme lashes 3D mihalnice





Predlžovanie a zahusťovanie rias XTREME LASHES®

                                                 
                                                                                                                                                                                              Predlžovanie rias XTREME LASHES je najnovší hit z USA s neobmedzenými možnosťami ktoré sa nedajú porovnávať s klasickými prilepenými riasami. Značka rias XTREME LASHES je vyhľadávaná pre svoju kvalitu a profesionalitu celebritami na celom svete.

Semipermanentné riasy, ktoré držia a pritom nezaťažujú vlastné riasy. Sú úplne prirodzené, odolné voči vode, aplikácia je bezbolestné a relaxačná. Predlžujúci a zhusťujúci efekt je okamžitý, Vaše riasy budú dlhé a husté. Získate krásny, prirodzený pohľad na 24 hodín denne. Môžete cvičiť, plávať a venovať sa iným dôležitým veciam, Vaše riasy budú stále krásne. Môžete sa poľahnúť na Xtreme Lashes. Sú skvelé na každodenné nosenie, aj na špeciálne príležitosti.

Xtreme Lashes predlžovanie rias – nie sú tradičné umelé riasy. Jedná sa o jednotlivé syntetické riasy, ktoré sa aplikujú na riasy prírodné, jednotlivo. Riasy sa aplikujú podľa individuálnej potreby každé 2 až 4 týždne, aby bol vzhľad neustále perfektný.

Výhody Xtreme Lashes

  • neviditeľné spoje vďaka unikátnemu adhezívu / lepidlu / FlexFusion
  • možnosť akéhokoľvek designu (husté, dlhé, prirodzené) bez poškodenia prírodných rias
  • bez rizika alergii
  • riasy môžete nosiť nekonečne dlho
      Ako sa o svoje Xtreme Lashes riasy postarať? Hoci je starostlivosť o Xtreme Lashes riasy jednoduchá, prvých 24 hodín je pre spoje kritických. Je nutné dodržať niekoľko zásad. Najmä nevystavovať riasy vlhku a nedotýkať sa ich. Po 24 hodinách sú vode, slzám aj potu odolné. Na domácu starostlivosť sú všetky Xtreme Lashes produkty v ponuke u vašej Lash stylistky.

Doporučujem aplikovať špeciálnu Xtreme Protective Coating bázu, ktorá upevňuje spoje k prírodným riasam. Pri správnom použití predlžuje životnosť Xtreme Lashes predĺžených rias. Je vhodná najmä pre klientky s mastnou pleťou a pre tie, ktoré sa líčia.